Szolgáltatás

ÚTMUTATÓ

Ez egy gyönyörű fali kép. Egyedi, személyre szól és egy életen át képes utat mutatni a Belső Úton járónak. Amikor döntést kell hozni az élet egyik válasz útjánál, ez a rövid, de annál tömörebb útjelző mindig segíteni fog. Elég a falon rápillantani, újra végig gondolni „Miért is vagyok itt?”. Egy örök segítő lehet.
A képlet pontos, így alkalmas további elemzésekre, vizsgálatokra.

Az antik hatású születési képlethez rövid, ám annál esszenciálisabb szöveges elemzés is készül, mely a Sors-feladatra világít rá. Ezért a feladatért születünk. Ezt a feladatot fogjuk megélni („ha törik, ha szakad”) és ha ügyesek vagyunk, ezt tudatosan oldhatjuk meg. Ettől válhat teljessé az életünk. Tehetségünk és adottságaink tökéletesen ennek a feladatnak a megoldására alkalmasak (és nem a gerjesztett vágyaink kiszolgálására). Ez a feladat nem könnyű, de mindenki számára tökéletesen megoldható … lenne, ha meghallanánk belső hangunkat a külvilág zajában. Belső hangunk nélkül, tökéletes képességeinkkel megáldott, tökéletes személyiségünket, a társadalmi nyomás által gyártott sablonokba, élethelyzetekbe próbáljuk beerőszakolni. Amikor pedig nem járunk sikerrel, azt hisszük benünk van a hiba…
Amíg nem halljuk meg belsőnk hangját, nagyszerű segítség lehet életünk döntéseinek egy irányba rendezésében és a múltunk elfogadásában, ha megismerjük Sors-faladatunkat.

További gondolatok a Sors-feladatról

A képlet a Placidus tradicionális házrendszerében készül, de kérésre más rendszerekben is megvalósítható.
Mérete: A3
Anyaga: antikolt, rusztikus hatású papír
Ára: 20.000 Ft

A képlet, kérésre, nagy felbontású, PDF formátumban letölthető, így bárhol, bármennyiszer újranyomtatható.

A képlethez további részletes elemzés is kérhető.