ÚTRAVALÓ

Vezetett meditáció Egerben

Nagy örömmel és sok szeretettel hívok mindenkit vezetett meditációra, beszélgetésre. Várom nem csak azokat, akik már tudatosan járják Belső Útjukat, hanem azokat is, akik keresik az ösvényt, keresik a lehetőséget.

A meditációs gyakorlatok az elme lecsendesítésére, a tudat tiszta természetének megtapasztalására irányulnak. Az összejövetelek célja egyrészről, hogy tapasztaláshoz juttassa az érdeklődőt tudata letisztultabb természetével kapcsolatban; másrészről, hogy minél előbb “önálló lábra” állhasson aki szeretne, így önállóan alkalmazhassa a hétköznapokban a különböző gyakorlatokat. Legfőképpen pedig, hogy rendszeres, közösségi gyakorlási lehetőséget biztosítson bárki számára.

Két heti rendszerességgel, 2 órában, gyönyörű környezetbe tartjuk a meditációkat. Ide hívlak, hogy töltsd velünk ezt az időt. Válasszuk, a hétköznapok racionalitásában való elmerülés helyett, inkább a felülemelkedés útját. Legyen ez, minden Utazó számára egy hasznos ÚTRAVALÓ.

Az első órában meditációval kezdünk. Ezért kérek mindenkit, pontosan érkezzen. Segítse ezzel a többieket. A második óra beszélgetéssel folytatódik. Ehhez vinni fogok megfelelő irányultságú gondolatot, ami köré lehet rendezni ezt az órát.

Az aktuális információk (időpontok, témák), a Facebook-on találhatók:

Bartók Asztrológia
@bartok.asztrologia

A helyszínt, egy gyönyörű ház, békés szobáját, Kaszab Katalin ajánlotta fel az Útravalót keresők számára. Hálásan köszönöm Neki! Cím: Eger, Tinódi út 3.

Parkolás: Kérlek benneteket, hogy óvjátok ezt a gyönyörű környezetet. Bár van a ház előtt is pár autó számára hely, amit ki is lehet használni, de egy pici séta megfelelő alapot teremthet az este számára. Éljetek ezzel a lehetőséggel.

A részvétel ingyenes. Kati és én is tiszta szívvel felajánljuk amit tudunk. Aki azonban támogatni szeretné ezt a kezdeményezést, annak adomány formájában lehetősége van rá. Ezt előre is nagyon köszönöm!

Hozz magaddal ülőpárnát, plédet vagy amit már megszoktál a meditációid során. A fizikai test megfelelő kényelmét, ez által nyugalmát ajánlott biztosítani.

Étkezéssel kapcsolatban, javaslom, hogy a meditációs gyakorlat előtt 2-3 órával, már ne fogyassz szilárd vagy kalóriában gazdag ételt, italt. Nagy mértékben segíti a munkádat, ha a testedet, a meditáció alatt, nem az emésztéssel tartod aktivitásban.

Mindenki szeretettel várunk, azonban mégis két dolgot kell kérnem:

EGÉSZSÉG: segítsd a többieket nyugalmát, és csak akkor gyere, ha teljesen jól érzed magad.

REGISZTRÁCIÓ: mivel véges a szoba befogadó képessége, így kérlek benneteket, jelezzétek számomra a részvételi szándékotokat e-mail-ben, Messenger-en, Viberen. Mindenkinek visszaigazolok akkor is, ha már elfogyott a hely. Ez utóbbit ezen az oldalon is jelezni fogom.