Asztrológiai elemzés

Amiben segíteni tudok

A születési idő és hely ismeretében rajzolok egy képletet. A képlet alapján mutatok egy Sors-feladatot, hozzá adottságokat, tehetséget. Ezeknek ismeretében a múlt döntéseit meg lehet érteni, el lehet fogadni és meg lesz az irány, amerre holnap menni / dönteni kell.

Mindez, rávilágíthat tökéletességünkre: nem a tulajdonságainkkal van a probléma, hanem azzal, hogy nem megfelelő helyen éljük őket. Az adottságok a Sors-feladat megvalósításához illeszkednek, nem a vágyakhoz.

Mutatok a képlethez egy utat, amin a személyiség harmonikusan élheti ezt az életet és kiteljesedhet. És mutatok egy olyat is, amin a diszharmóniához vezető kapuk, állomások vannak. A két út ismerete lehetőségeket ad akár egy „kényelmetlenné vált élet” megfordítására is.

Amiben nem tudok segíteni

Nem fogok mondani semmit jövőben bekövetkező eseményekről. Nem mondom meg a Lottó nyerőszámait vagy a halál időpontját. Nem mondom meg kit, hogy lehet megváltoztatni. Nem mondom meg mi várható holnap. Nem mondom, hogy meg kell tenni valamit vagy nem.

Arról viszont lehet beszélgetni, hogy milyen terveknek, céloknak van lehetősége, támogatottsága. Aztán a lehetőségek ismeretében már mindenki úgy cselekszik, ahogy szeretne. A jövőjét mindenkinek, magának kell megteremteni, majd élni azt. Kinek-kinek saját bölcsességének megfelelően.

Az elemzéshez vezető lépések

Az elemzéshez kérni fogok 5-10 nagy élet eseményt, hogy a horoszkópot „pontosíthassam”. Ezek olyan események melyek meghatározó állomások voltak az életében. Pl.: születés, halál, iskolai tanulmányok, költözés, baleset, betegség, műtét, párkapcsolat eljegyzés, esküvő, válás, szakítás … Fontos, hogy az elemzést kérő életében történt események legyenek. Tehát mondjuk a nagyszülő születése, egy pontosításra nem használható esemény. Az eseményekhez napra pontos időpontot kérek és annak helységnek a nevét, ahol abban az időben a szülött tartózkodott. Minél több ilyen nagy életesemény áll a rendelkezésemre, azok annál pontosabban fognak kijelölni egy időpontot az adott születési helyen.

Ezt követően egy közösen egyeztetett időpontra elkészítem a pontosítást, majd online, kamerás kapcsolatban, megbeszéljük az Önt érdeklő kérdéseket. Kérem, ha lehetőse engedi, Ön is használja a kameráját. Nagyon rossz egy sötét képernyővel beszélgetni … Valamint kérem, hogy írjon össze előre pár kérdést, hogy a beszélgetésünk, tényleg beszélgetés legyen.

Végül pár szót az elemzés díjazásáról.

  • A közös beszélgetés idejére kérek 8.000 Ft-ot óránként.
    (Ha pár perccel „túllógunk”, nem probléma, de mondjuk 20-30 perc, már egy következő óra.)