Szolgáltatások

Asztrológiai elemzés

Amiben segíteni tudok

Aszületési idő és hely ismeretében rajzolok egy képletet. A képlet alapján mutatok egy Sors-feladatot, hozzá adottságokat, tehetséget. Ezeknek ismeretében a múlt döntéseit meg lehet érteni, el lehet fogadni és meg lesz az irány, amerre holnap menni / dönteni kell.

Mindez, rávilágíthat tökéletességünkre: nem a tulajdonságainkkal van a probléma, hanem azzal, hogy nem megfelelő helyen éljük őket. Az adottságok a Sors-feladat megvalósításához illeszkednek, nem a vágyakhoz.

Mutatok a képlethez egy utat, amin a személyiség harmonikusan élheti ezt az életet és kiteljesedhet. És mutatok egy olyat is, amin a diszharmóniához vezető kapuk, állomások vannak. A két út ismerete lehetőségeket ad akár egy “kényelmetlenné vált élet” megfordítására is.

Amiben nem tudok segíteni

Nem fogok mondani semmit jövőben bekövetkező eseményekről. Nem mondom meg a Lottó nyerőszámait vagy a halál időpontját. Nem mondom meg kit, hogy lehet megváltoztatni. Nem mondom meg mi várható holnap. Nem mondom, hogy meg kell tenni valamit vagy nem.

Arról viszont lehet beszélgetni, hogy milyen terveknek, céloknak van lehetősége. Aztán a lehetőségek ismeretében már mindenki úgy cselekszik, ahogy szeretne. A jövőt mindenkinek, magának kell megteremteni, majd élni is kell azt. Kinek-kinek saját bölcsességének megfelelően.

Az elemzéshez vezető lépések

Fel kell velem venni a kapcsolatot és bizony beszélgetnünk kell  Az elemzéshez kérni fogok 5-10 nagy élet eseményt, hogy a horoszkópot “pontosíthassam”. Minél több ilyen nagy életesemény áll a rendelkezésemre, azok annál pontosabban fognak kijelölni egy időpontot az adott születési helyen. Beszélgetnünk kell még a jelenlegi élethelyzetekről és persze jó ha tudok egy kérdést is, aminek nyomába indulhatok.

Végül pár szót az elemzés díjazásáról.

  • Asztrológiai elemzés (szóban): A születési időpontot pontosítom életesemények alapján, majd megrajzolom a képletet. Ezt követően célirányosan, csak a felmerülő kérdéseket érintő területekkel fogunk foglalkozni. Természetesen lehetőség van több alkalmas vagy részletesebb beszélgetésekre is. Mindezekért 5.000 Ft-ot kérek óránként.
  • Asztrológiai elemzés (írásban): A születési idő és hely ismeretében, rajzolok egy képletet. Életesemények alapján pontosítom a születés pillanatát. Mutatok egy Sors-feladatot, a megvalósításához adottságokat, tehetségeket. Ez segíti a múlt döntéseinek megértését, elfogadását, a következmények feldolgozását. A holnap döntéseiben pedig irányt fog mutatni az egyensúly megtalálásához, a kiteljesedéshez. Terjedelme 2-4 A4-es oldal. Ezért a munkáért 8.000 Ft-ot kérek.
  • Asztrológia elemzés és kifejtés (írásban): Az teljes munka kiindulási alapja megegyeznek az rövidebb elemzéssel, de lényegesen részletesebb a kifejtés és kitérek az elemzésben érintett asztrológiai összefüggésekkel kapcsolatos magyarázatokra is. Nagy segítséget jelenthet ez a részletesség a gyakorlati megvalósításokban. A munka terjedelme 7-9 A4-es oldal és 15.000 Ft-ot kérek érte.