BARTÓK-ASZTROLÓGIA - SZEMÉLYI ELEMZÉS
Asztrológia,  Szolgáltatás

Személyi elemzés

Születési képlet elemzése, az adottságok és feladatok megismeréséért

Személyes vagy online konzultáció

Amiben segíteni tudok

A születési idő és hely ismeretében rajzolok egy képletet. A képlet alapján mutatok egy Sors-feladatot, hozzá adottságokat, tehetséget. Ezeknek ismeretében a múlt döntéseit meg lehet érteni, el lehet fogadni és meg lesz az irány, amerre holnap menni / dönteni kell.

Mindez, rávilágíthat tökéletességünkre: nem a tulajdonságainkkal van a probléma, hanem azzal, hogy nem megfelelő helyen éljük őket. Az adottságok a Sors-feladat megvalósításához illeszkednek, nem a vágyakhoz.

Mutatok a képlethez egy utat, amin a személyiség harmonikusan élheti ezt az életet és kiteljesedhet. És mutatok egy olyat is, amin a diszharmóniához vezető kapuk, állomások vannak. A két út ismerete lehetőségeket ad akár egy “kényelmetlenné vált élet” megfordítására is.

Amiben nem tudok segíteni

Nem fogok mondani semmit jövőben bekövetkező eseményekről. Nem mondom meg a Lottó nyerőszámait vagy a halál időpontját. Nem mondom meg kit, hogy lehet megváltoztatni. Nem mondom meg mi várható holnap. Nem mondom, hogy meg kell tenni valamit vagy nem.

Arról viszont lehet beszélgetni, hogy milyen terveknek, céloknak van lehetősége, támogatottsága. Aztán a lehetőségek ismeretében már mindenki úgy cselekszik, ahogy szeretne. A jövőjét mindenkinek, magának kell megteremteni, majd élni azt és okulni belőle. Kinek-kinek saját bölcsességéhez mérten.

Az elemzéshez vezető lépések

Fel kell velem venni a kapcsolatot és bizony beszélgetnünk (leveleznünk) kell 🙂  Az elemzés történhet egy „bemondott” időponttal is, de lehetőség van a születési képlet un. pontosítására. Bár a módszer korlátozódik egy kb. +/- 20-30 perces időrésre, ez mégis nagyon érdekes tud lenne. Ugye mindenki hallott már ikrekről, akik között pár perces az születési időkülönbség, mégis nagyon más életet élnek meg. Tehát a pontosításhoz (aki kéri,) kérni fogok 5-10 nagy élet eseményt, hogy a horoszkópot “pontosíthassam”. Ezek olyan események, amelyeket fontosnak élt meg életében. Pl. születés, halál, iskola, tanulmányok, költözés, baleset, betegség, műtét, párkapcsolat, eljegyzés, esküvő, válás, szakítás … Fontos, hogy ezek a szülött életében történő események legyenek. Tehát pl. a nagyszülő születése, egy pontosításra nem használható esemény. Az eseményhez napra pontos időpontot kérek (óra, perc nem kell) és annak a helységnek a nevét, ahol abban az időben a szülött tartózkodott. Pl. a nagyszülő halálakor, az ön tartózkodási helye a lényeges. A nagyszülőkkel vagy nagybácsikkal, nagynénikkel kapcsolatosan kérem azt is, hogy apai vagy anyai ágon van rokonság. Illetve fontos még az életeseménnyel kapcsolatos személynél, a nem vér szerinti rokonság jelölése (örökbefogadás). Minél több ilyen nagy életesemény áll a rendelkezésemre, azok annál pontosabban fognak kijelölni egy időpontot az adott születési helyen.

Ezt követően egy közösen egyeztetett időpontra elkészítem a pontosítást, majd személyesen vagy online, kamerás kapcsolatban, megbeszéljük az Önt érdeklő kérdéseket. Kérem, ha lehetősége engedi, Ön is használja a kameráját. Nagyon rossz egy sötét képernyővel beszélgetni … Valamint kérem, hogy írjon össze előre pár kérdést, hogy a beszélgetésünk, tényleg beszélgetés legyen.

Végül pár szót az elemzés díjazásáról.

  • A képlet pontosításáért 2.000 Ft-ot kérek.
  • A közös beszélgetés idejére 8.000 Ft-ot kérek óránként.
    (Ha pár perccel „túllógunk”, nem probléma, de mondjuk 20-30 perc, már egy következő óra.)

Ezt a tiszteletdíjat az elemzést követően, a számlán szereplő bankszámlaszámra kérem utalni, de csak akkor, ha tudtam olyat adni, amiről úgy érzi, segítséget jelent az életében.