Esemény

ÚTRAVALÓ – Rendszeres vezetett meditációs esték

Nagy örömmel és sok szeretettel hívok mindenkit vezetett meditációra, beszélgetésre. Várom nem csak azokat, akik már tudatosan járják Belső Útjukat, hanem azokat is, akik keresik az ösvényt, keresik a lehetőséget.

A meditációs gyakorlataim az elme lecsendesítésére, a tudat tiszta természetének megtapasztalására, megismerésére irányulnak. Az összejövetelek célja egyrészről, hogy tapasztaláshoz juttassa az érdeklődőt tudata letisztultabb természetével kapcsolatban; másrészről, hogy minél előbb „önálló lábra” állhasson aki szeretne, így önállóan (külső irányítás nélkül) tudjon meditációs gyakorlatot végezni. Legfőképpen pedig, hogy rendszeres, közösségi gyakorlási lehetőséget biztosítson az arra vágyók számára.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem a meditáció az elérendő cél, az csupán eszköz. A cél, a tudatunk állapotváltozásainak megtapasztalása, a belsőnkben zajló érzelmi, gondolati folyamatokra való tudatos rátekintés rutinná, szokássá emelése. Úgy gondolom, emberlétünk nagy lehetősége ezen képesség elsajátítása és szokássá emelése. Mérhetetlen segítség, igazi értékes ÚTRAVALÓ lehet ez minden Belső Utazónak, járjon bármely vallási, spirituális, szellemi vagy önismereti úton.

Két heti rendszerességgel, minden páros héten, 2 órában tartom a meditációkat. Ide hívlak, hogy töltsd velünk ezt az időt. Az első órában meditációval kezdünk. Ezért kérek mindenkit, pontosan érkezzen. Segítse és tisztelje meg ezzel a többieket. A második óra beszélgetéssel folytatódik. Ehhez hozok pár gondolatot, hogy a meditációban megnyílt tudat állapotát még inkább a hasznunkra fordíthassuk, ezzel pedig minden lény javára válhasson.

A részvétel ingyenes. Aki azonban támogatni szeretné ezt a kezdeményezést, annak adomány formájában lehetősége van rá, a helyszínen. Ezt előre is nagyon köszönöm!

Amit hozni érdemes: az otthon már jól megszokott ülőpárna, pléd. Ajánlott biztosítani a fizikai test megfelelő kényelmét, a tudat nyugalmának eléréséhez.

Étkezéssel kapcsolatban, javaslom, hogy a meditációs gyakorlat előtt 2-3 órával, már ne fogyasszunk szilárd vagy kalóriában gazdag ételt, italt. Nagy mértékben segíti a munkát, ha a test, a meditáció alatt, nem az emésztéssel van lefoglalva.

Mindenkit szeretettel várunk, azonban mégis két dolgot kell kérnem:

EGÉSZSÉG: segítsd a többieket nyugalmát, és csak akkor gyere, ha teljesen jól érzed magad.

REGISZTRÁCIÓ: mivel véges a szoba befogadó képessége, így kérlek, jelezd számomra a részvételi szándékodat lentebb, a „JELENTKEZÉS”-nél.

Soha ne feledd! A Belső Úton nincs kezdő és haladó szint. Csupán van, akit a világ változása az érzelmeibe temet és van aki inkább a szemlélődést válassza. Ha ezt elolvastad, akkor Te már egy tudatosodó Utazó vagy és tudod (vagy kezded érezni) hogy semmi nem mérhető ahhoz, hogy részese lehetsz a világ változásának.

JELENTKEZÉS

A következő ÚTRAVALÓ meditációs este:

2024.02.22. 18:00

Jelentkezési lehetőség a „SZÓLJ HOZZÁ”-val vagy email-ben.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük