BARTÓK-ASZTROLÓGIA - PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉS
Asztrológia,  Szolgáltatás

Párkapcsolati elemzés

Két személyiség harmonikus kapcsolódásának lehetőségei

Személyes vagy online konzultáció

Milyen pár illik hozzám? Talán ez a leggyakoribb kérdés ami elhangzik … és ez az a kérdés, ami a leghamarabb a „kukában landol”.

A pár azért érkezik az életünkbe, hogy a Sors-feladatunkat elénk rakhassa, ami nem egyszerű se neki, se nekünk. Prüszkölünk is tőle rendesen és a régi meghitt, szerelmes vagy önálló időkre emlékezünk.

Bizony, ez a mai világban már nem olyan egyértelműen érthető, mint az elmúlt évszázadokban évezredekben volt. A „holtomiglan, holtodiglan„, az „ásó, kapa, nagyharang” vagy „jóban – rosszban, amíg a halál el nem választ„, mára „már csak egy papír„-rá, egy szerződéssé változott. A felelősség vállalásból karrier, családból együttélés, a teremtésből élvezet lett.

Akkor mit is lehet kezdeni egy párkapcsolati elemzéssel? Nagyon sokat! Aki már felismerte saját viselkedési, szokási kötöttségeink áldásos nevelési mivoltját a személyi elemzése során, az megtapasztalhatta, mekkora lelki, érzelmi segítséget jelent mindezekre tudatosan ránézni. Ez a megértés, felismerés az, ami a párkapcsolatban is megérkezhet és meghozhatja a ráeszmélés békéjét. Egy békés megélésben pedig, egészen más kommunikáció zajlik, mint önérvényesítések ütköztetésekor.

A kapcsolataink megoldás tehát, a párkapcsolati elemzéssel is 100%-ban a kezünkbe kerülhet. Ez pedig fantasztikus jó hír, hiszen már senki nem gátolhat meg a harmonikus kapcsolat, a harmonikus környezet megvalósításában.

Miről beszélgetünk az elemzésen?

 • Megnézzük melyik fél, milyen szerepebe lép a kapcsolatban.
 • Ki fogja kijelölni a feladatot és ki lesz az, akin a megvalósítás múlni fog.
 • Milyen életterületeken fogja a másik megéletni a feladatot.
 • Saját feladatunk megélési területét a pár „módosítja”. De hogyan?
 • Milyen mint, ideakép, elvárás alapján történt a párválasztás?
 • Hogyan tudja ezt a másik fél „teljesíteni” az elköteleződés (régebben: házasságkötés) után?
 • Bolygó aktivizálódási egybeesések
 • Tengelykapcsolatok …
 • Bolygókapcsolatok …

Az elemzéshez vezető lépések

Javaslom, hogy mielőtt párkapcsolati elemzést kér, előtte az érintettek ismerjék meg születési képletük elemzését. A személyes elemzés során beszélünk inkább a személyiségről, adottságokról és feladatról. Ezek megismerése lényegesen mélyebb megértést tesz lehetővé párkapcsolati szinten. Azon kívül alapkérdés, hogy először önismeretünket alapozzuk meg és valamilyen szinten fogadjuk el „saját sorunkat”, mert ha a magunkéra sem tudunk megértéssel, elfogadással tekinteni, akkor hogyan fogjuk elfogadni egy másik emberét? Pláne hogyan fogjuk elfogadni hatását, a sajátunkra?

Fontosnak tartom, hogy a párkapcsolati elemzés csak az érintettek jelenlétében valósulhat meg. Sajnos (vagy nem sajnos) nem vállalok távollévő párral kapcsolatos elemzést.

Végül pár szót az elemzés díjazásáról.

 • A közös beszélgetés idejére 15.000 Ft-ot kérek óránként.
  (Ha pár perccel „túllógunk”, nem probléma, de mondjuk 20-30 perc, már egy következő óra.)

Ezt a tiszteletdíjat az elemzést követően, a számlán szereplő bankszámlaszámra kérem utalni, de csak akkor, ha tudtam olyat adni, ami segíti kapcsolatuk jövőjét.