BARTÓK-ASZTROLÓGIA - ÚTMUTATÓ
Asztrológia,  Szolgáltatás

ÚTMUTATÓ kép(-let) az élethez, egy életen át

Ajándékozd párodnak, szüleidnek, testvérednek, partnereidnek, főnöködnek, kollégáidnak, azoknak kiknek valóban különleges ajándékkal szeretnél kedveskedni, születésük hely és időpillanatának minőségét ábrázoló képet.
Mivel minden kezdetben benne van az egész, az asztrológiai születési képlet, válaszokat rejt az élet kérdéseire.

ÚTMUTATÓ

Egy örök értékű,
IGAZÁN KÜLÖNLEGES SZÜLETÉSNAPI AJÁNDÉK.

A legjobb születésnapi ajándék, ami tökéletesen egyedi, csak az ünnepeltnek készül, csak neki, csak róla szól és az ünneplés utáni mindennapokban fejti ki igazán a hatását. Ami nem a könyvespolcon, vagy a szekrény tetején végzi, hanem egyszerre válik a szoba díszévé és az ünnepelt támaszává. Az ÚTMUTATÓ nem csupán egy gyönyörű és különleges kép lesz a falon, hanem állandó iránytű. Mert egyedi, személyre szól és egy életen át képes utat mutatni.

Hogyan használhatom? Amikor döntéshelyzetbe kerülök az életemben és döntenem kell, hogy tegyem, vagy ne tegyem, megállok az ÚTMUTATÓ előtt és újra átgondolom a szavait, jeleit, ábráit. És engedem, hogy a gondolataim ebben az irányban induljanak tovább.

ÚTMUTATÓ
BARTÓK-ASZTROLÓGIA
Egy kép a falon… egy pillantás rá indulás előtt, vagy egy nehéz döntéshelyzetben … és a gondolatok újra a helyes irányba állnak, a valódi értékek újra a helyükre kerülnek.

AZ ÚTMUTATÓ egy pergamen hatású, születési képlet, rövid, ám annál esszenciálisabb szöveges elemzéssel. Utalásokat, gondolatokat tartalmaz a kép tulajdonosának Sors-feladatára, életútjára, személyisége adottságainak legelőnyösebb megélésére. Ezért a Sors-feladatért születünk. Ezt a feladatot fogjuk megélni ebben az életben. De ha „ügyesek” vagyunk, tehetjük ezt tudatosan is, ha nem, akkor az élettel sodródva. Ettől válhat harmonikusan élhetővé a hétköznap, hogy benne kiteljesedhessen az élet.

Mivel tehetségünk és adottságaink tökéletesen ennek a feladatnak a megoldására alkalmasak, a feladathoz tudatosan fordulva, meg tudjuk oldani. Ez a feladat nem könnyű, de mindenki számára tökéletesen megoldható … lenne, ha meghallanánk belső hangunkat a külvilág zajában. Belső hangunk nélkül, tökéletes képességeinket, tökéletes személyiségünk tökéletes adottságait, a társadalom vagy aktuális divat elvárásainak kiszolgálására próbáljuk használni. Amikor pedig nem járunk sikerrel, azt hisszük bennünk van a hiba…
Amíg nem halljuk meg belsőnk hangját, nem tudjuk hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, merre tartunk, nagyszerű segítség lehet életünk döntéseinek egy irányba rendezésében, a békés múltban, a bíztató jövőben, ha megismerjük Sors-faladatunkat és tudatosan haladunk ezen az úton.

Ki csak anyagban hisz,
a folyton változóban remél biztonságot.
Ki a véletlenben hisz,
bábként nézi, élete sodrását.
Ki vágyait szolgálja,
újabb csalódás vagy újabb rablánc a bére.
Ki sorsa titkát kutatja,
megleli helyét és békéjét a világban.

A kép tartalmáról

ÚTMUTATÓ 
BARTÓK-ASZTROLÓGIA

Technikai kérdések

  • A képlet pontos, így alkalmas további elemzésekre, vizsgálatokra.
  • A képlet a Placidus tradicionális házrendszerében készül, de kérésre más rendszerekben is megvalósítható.
  • Mérete: A3
  • Anyaga: pergamen hatású papír; kézzel megmunkált;, rusztikus, antikolt, régies hatást kap az eljárás során.
  • Elkészítési idő: A megrendeléskor tudok rá pontosabbat mondani, de általában 2-3 hét.
  • Ára: 20.000 Ft
  • Átvétel személyesen Egerben vagy valamilyen csomagautomatával, esetleg Postával.
  • A születési pontosítást az ÚTMUTATÓ-hoz INGYENESEN ajánlom fel annak, aki kéri. (Ez időnként nehézségekbe szokott ütközni amikor mások számára készül, mert az életeseményeket nehéz összeszedni.) Bővebb információ a pontosításhoz.
  • A képlethez további részletes elemzés is kérhető. Az ÚTMUTATÓ önmagában is nagy támaszt jelent, de egy elemzéssel összekapcsolva, a részleteibe lehet „belelátni”.
  • Az ÚTMUTATÓ terméknek nem része semmilyen egyéb kiegészítő, mint pl. képkeret vagy egyéb elemzés.